Novosti

Koncert: Krešimir Starčević, klavir

ODGOĐENO – KREŠIMIR STARČEVIĆ, klavir: Dva rođendana i dva Krešimira

U petak 13 studenog u 20 sati u Dvorani Istra u Spomen domu održat će se koncert povodom 250. obljetnice rođenja Ludwiga van Beethovena i 90. obljetnice rođenja Krešimira Šipuša.

Program:
Saznajte više »

Koncert Papandopulo kvarteta

Pučko otvoreno učilište u Pazinu poziva vas na koncert Papandopulo kvarteta u veliku dvoranu Spomen doma u petak, 4. rujna 2020. godine u 19:30 sati. Ulaz je slobodan.

Papandopulo kvartet čine četvorica hrvatskih saksofonista:  Nikola Fabijanić, sopran saksofon, Gordan Tudor, alt saksofon, Goran Jurković, tenor saksofon i Tomislav Žužak, bariton saksofon. Saznajte više »

Obavijest – Dopunska edukacija iz održive uporabe pesticida

Obavještavaju se svi zainteresirani da Pučko otvoreno učilište u Pazinu kao ovlaštena
institucija za provođenje dopunske izobrazbe iz održive uporabe pesticida provodi upise
za izobrazbe koja će se održati tijekom kolovoza i rujna 2020.
Pozivamo sve zainteresirane koji su položili osnovnu izobrazbu tijekom 2015. godine da
se jave u Pučko otvoreno učilište u Pazin, osobno, na broj telefona 624-333 ili na mail:
tajnistvo@puckouciliste-pazin.hr i obrazovanje@puckouciliste-pazin.hr
Obveznici izobrazbe moraju redovito obnavljati stečeno znanje dopunskom izobrazbom
najkasnije u roku od 5 godina nakon stjecanja osnovne izobrazbe ili dopunske izobrazbe.
Pučko otvoreno učilište u Pazinu provodi će dopunsku izobrazbu tijekom cijele 2020.
godine.
Sveukupna cijena dopunske izobrazbe iznosi 200,00 kuna i uključuje edukaciju, ispit i
trošak izdavanja iskaznice.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji još nisu položili osnovnu izobrazbu u
trajanju od 15 školskih sati , a imaju namjeru to učiniti da se jave u Pučko otvoreno
učilište u Pazinu radi organiziranja iste.

Prijavnica za izobrazbu

 

Odluka – mjere ograničavanja društvenih okupljanja, rada trgovina,..

 

Dragi posjetitelji Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu,
više obavijesti o cjelokupnoj situaciji vezanoj uz COVID-19 možete pronaći na službenim stranica Grada Pazina – https://www.pazin.hr/ ili na Facebook profilu – Grad Pazin

Ovom vas prilikom također podsjećamo da ostanete doma i tako sačuvate sebe i ostale.
Jedino tako možemo pomoći u sprječavanju širenja korona virusa. Čim prije riješimo ovu situaciju, to se prije gledamo na nekoj kazališnoj predstavi ili kino projekciji! 🙂

OBAVIJEST

Na preporuku službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, otkazuje se izvedba komorne opere “Caccia lontana” koja se trebala održati u Spomen domu dana 10. ožujka 2020.

Kazališna komedija “Udavače” uoči Svjetskog dana kazališta

Najnovija predstava HIT TEATRA „Udavače“ britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički –donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti.

Jer humor je uvijek u trendu.

Saznajte više »

Humanitarna akcija “Mislimo na Vas 3”

Pazinska podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske, kojoj je jedna od primarnih aktivnosti humanitarni rad, i Dario Brajković kao nositelj akcije, u suradnji s Istarskim domovima zdravlja-Ispostava Pazin i Gradom Pazinom, treću godinu za redom organiziraju humanitarnu akciju „Mislimo na Vas 3!“.

Nakon dvije vrlo uspješne akcije: 2018. godine tijekom koje je prikupljeno 28.600 kn čime je doniran električni krevet s pripadajućim dekubitusnim madracem i 2019. godine tijekom koje je prikupljeno preko 91.000 kn kojima se participiralo u nabavci ultrazvučnog aparata koji je nedavno pušten u rad, pazinski umirovljenici nastavljaju s prikupljanjem sredstava za opremanje palijativne skrbi pazinske ispostave Istarskih domova zdravlja.

Saznajte više »

Kazališna predstava “Sve o muškarcima” – RASPRODANO

Zbog velikog interesa publike, kazališna predstava “Sve o muškarcima” je RASPRODANA već u pretprodaji. Oni posjetitelji koji imaju rezervaciju, karte će moći podignuti na dan predstave na blagajni, do pola sata prije predstave.

Kazališna predstava će se održati u PETAK, 6. OŽUJKA 2020. u 20:00 sati u Velikoj dvorani pazinskog Spomen doma. Dobrodošli!

 

 

Projekti
Kalendar događanja

Program za ožujak 2021.

© Pučko otvoreno učilište Pazin 2021.