Novosti

Komedija “Mali raj” – subota u 20.00 h

U subotu 18. ožujka s početkom u 20.00 sati u Velikoj dvorani Spomen doma pogledajte komediju Mali raj Glumačke družine Histrion.
Stavljajući na svoj program obiteljsku komediju „Mali raj“, Glumačka družina Histrion odaje počast znamenitom piscu, komediografu, libretistu i scenaristu Milanu Grgiću.
U veseloj igri susreću se spisateljska vještina i histrionsko glumačko nadahnuće i stvaraju predstavu koja slijedi bogatu tradiciju histrionskih izvedbi. Saznajte više »

U četvrtak u spomen domu predstava “Dekorater”

Nova urnebesna komedija Kazališta Lectirum koju će vam ispričati Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić. Ujedinjene snage Gavelle,Kerempuha i HNK-a odgovaraju zašto se upada u ljubavni trokut i kako se iz njega izvući. Hoće li netko prepoznati sebe, susjeda, susjedu ili znanca, saznat će ako dođe pogledati ovu sjajnu komediju! Saznajte više »

TradInEtno koncert – nedjelja 29.01. u 18 sati Spomen dom

U nedjelju 29. siječnja s početkom u 18 sati u Velikoj dvorani Spomen doma u Pazinu održava se koncert TradInEtno orkestra. TradInEtno orkestar je skupina od dvadeset entuzijastičnih muzičara/ki i pjevača/ica iz Pazina, Peroja, Pule, Rijeke i Portoroža, koji posljednja tri mjeseca zajedno muziciraju, izmijenjujući znanja i kompozicije iz različitih tradicija. Imali su priliku učiti i od etno glazbenika i muzikologa Daria Marušića, Dunje Bahtijarević i Gorana Farkaša. Na njihovom prvom velikom koncertu čut ćete pjesme koje potječu iz Istre, kao i pjesme iz Belgije, Grčke, Mađarske, Irske i dr.
📢 Ulaznice: 5 EUR (djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz)

Ulaznice potražite na stranicama entrio.hr te u kafiću Epolon od srijede, 25.01.2023. te na blagajni Spomen doma na dan koncerta.

🎶 Koncert se održava u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Pazin i Udruge TradInEtno.

Besplatni koncert Big Band-a Pula: sviraju Dukea Ellingtona

Big Band Pula, nakon uspješnog pulskog koncerta, gostuje u Pazinu. Vrsni glazbenici koncertnu su večer posvetili jednom od najutjecajnijih glazbenika u povijesti jazz glazbe, a izvesti će neke od brojnih skladbi koje je “Duke” izvodio sa svojim orkestrom.

Koncert će biti u Spomen domu, u srijedu, 28.12.2022. u 20.00 sati.

Saznajte više »

Vlatko Štampar – Zabezeknut – 24.11. Spomen dom

ZABEZEKNUT
Dragi ljudi kao što vidite, stvari se generalno raspadaju.
Laganja, muljanja, ubojstva, krađe i varanja, plus zabrane, strah i novo normalno. Sve znate.
Ali treba gledati stvari sa svjetlije strane. Treba ne razmišljati o tome.
Kako? Jednostavno. Zabezekneš nekog nečim dobrim.
Vlatko

Saznajte više »

Kazališna družina Rastrepuh – Dvorana Istra 13.11.2022. u 19:00 sati

Kazališna družina “Rastrepuh” koja djeluje u sklopu Pučkog otvorenog učilišta u Pazina, a koju vodi dramski pedagog Aleksandar Bančić, upustila se u izazov! Trening je trajao dva dana, a vodila ga je dramska pedagoginja Ivana Marijančić. Pazinski kazalištarci pozivaju na interaktivnu večer u Spomen domu u nedjelju, 13. studenog 2022. godine s početkom u 19 sati.

Predstavljanje nove zbirke “Pramjera ljubavi” Dragana Gortana u četvrtak u 19 sati u Spomen domu

Dragan Gortan, poznati pazinski pjesnik i poštar,  će svoju novu zbirku pjesama “Pramjera ljubavi” predstaviti u četvrtak, 22. rujna 2022. godine u Spomen domu s početkom u 19 sati. Susret organiziraju Čakavski sabor Žminj i pazinski ogranak Matice Hrvatske i Pučko otvoreno učilište u Pazinu.

Tako će uz samog autora sudjelovati i zbirku predstaviti Nada Galant, Sara Gortan, Josip Šiklić i David Ivić. Draganova će kćerka – Iva Gortan pjevati zajedno s Aldom Foškom na klaviru  i Robertom Meisterom na gitari, tako da pazinsku publiku očekuje zaista zanimljiv kulturni događaj.

Saznajte više »

Projekti
Kalendar događanja

Program za travanj 2023.

© Pučko otvoreno učilište Pazin 2023.

Skip to content