Đurologija – autorska predstava – 17.05. u 20 sati

Autorska predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“,  u sklopu hrvatske turneje stiže u Pazin u petak, 17. svibnja u 20 sati, u Velikoj dvorani Spomen doma.

„Đurologija“ kao (anti)stand up show predstavlja autorovu zbirku intimnih razmišljanja i pogleda na život koje pripovijeda na iskren i smiješan način, držeći publiku cijelo vrijeme u smijehu.

Branko Đurić Đuro svojom je predstavom oborio sve rekorde posjećenosti u svijetu teatra i stand-upa na našim prostorima. Tako je Branko Đurić Đuro s „Đurologijom“  u Ljubljani pet puta rasprodao veliku dvoranu Cankarjeva doma, dok je u Zagrebu više puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, kao i veliku dvoranu KD Lisinski, te Tvornicu kulture. U Beogradu je rasprodao dvoranu Doma sindikata, dok je u Sarajevu u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar.

Osim regionalnog uspjeha, „Đurologija“ je također postigla velik inozemni uspjeh, čemu svjedoče rasprodane turneje u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj i drugim zemljama.

„Đurologija“ je u 38 mjeseci postojanja bila izvedena 350 puta, te ju je vidjelo preko 250.000 posjetitelja, no ova je kultna predstava i dalje tražena.

Ulaznice možete pronaći u prodaji preko sustava EVENTIM, te u caffe baru EPOLON!

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/stand-up-durologija-pazin-spomen-dom-1122460/performance.html

Projekti

© Pučko otvoreno učilište Pazin 2024.

Skip to content