Monokomedija “Bit će sve u redu” – srijeda 15. veljače u 20 sati

U srijedu, 15. veljače s početkom u 20.00 sati, u Velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma pogledajte monokomediju “Bit će sve u redu” Teatra Gavran”. Ulaznice u pretprodaji dostupne su putem sustava Entrio i u caffe baru Epulon te na dan predstave na blagajni.

Glumac i ravnatelj putujućeg teatra koji se proslavio komedijom „Nesretna udavača“ nađe se u velikim problemima kad ga zbog njegove teške naravi napuste svi suradnici. No on nije očajavao – ponio je glumački teret na svoja leđa, samostalno odglumio sve likove i izveo najavljenu cjelovečernju predstavu u kojoj sve pršti od dinamike i humora.
Kritičar Jasen Boko ovaj je Gavranov tekst nazvao „prvom hrvatskom postmodernom dramom“. Spajajući humor s parodijom erotičnosti koju je afirmirao Boccacciov „Dekameron“ dobivamo lepršavu predstavu atraktivnu svim generacijama.

Nevjerojatno brz broj preobrazbi, lepeza različitih mjesnih govora i urnebesni karakteri u interpretaciji Svena Jakira (kojeg ste imali prilike gledati u komediji „Savršeni partner“) u predstavi kakvu još nikada niste vidjeli! Ova monokomedija šalje i utješnu poruku, toliko potrebnu u ovim vremenima – na kraju će sve biti u redu.

Autor: Miro Gavran
Redatelj i scenograf: Boris Kovačević
Glumi: Sven Jakir
Dramaturg: Miro Gavran
Projekti

© Pučko otvoreno učilište Pazin 2024.

Skip to content