Od 31. kolovoza do 2. rujna edukacija za pomoćnike u nastavi/stručno komunikacijske posrednike

U sklopu projekta Paz(IN)kluzivna škola 2 od 31. kolovoza do 02. rujna 2022 od 15,00 do 20 sati u Spomen domu (Dvorana Istra) održat će se edukacija za pomoćnike u nastavi/stručno komunikacijske posrednike.

Kroz edukaciju, polaznici će proći područja:

  • osnovna načela obrazovanja učenika s poteškoćama u razvoju s naglaskom na inkluzivno obrazovanje
  • karakteristike učenika s teškoćama u razvoju
  • podrška učenicima s teškoćama u razvoju u odgojno-obrazovnom procesu i razvoju socijalnih vještina
  • suradnja s učiteljem/nastavnikom/stručnim timom škole/roditelja i drugim učenicima
  • prava učenika s teškoćama u razvoju

Edukacija je namijenjena izabranim kandidatima koji su se prijavili na Javni poziv te ostalim zainteresiranima do ispunjenja maksimalnog broja polaznika.

Edukaciju će voditi magistrice edukacijske rehabilitacije Gordana Pajca Grbin i Sanja Paić. Nakon edukacije, polaznici će dobiti Potvrdu o osposobljavanju.

Prijave na edukaciju su obvezne. Potrebno je poslati e-mail s imenom i prezimenom te kontakt brojem telefona na irena.boljuncic@pazin.hr.

Edukaciju organizira Pučko otvoreno učilište u Pazinu. Grad Pazin je nositelj projekta “ Paz(IN)kluzivna škola ”,  koji se financira u okviru instrumenta  „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V“ temeljem poziva UP.03.2.1.07 Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Projekti

© Pučko otvoreno učilište Pazin 2024.

Skip to content