Arhiva za: .

Violoncelli Itineranti ft. Ana Pilat – petak 20. kolovoza ispred Kaštela

Skupina se sastoji od tri akademski obrazovane violončelistice : Andrejka Možina, Carla Scandura i Irene Ferro Casagrande, i pjevačice Ane Pilat. Ove četiri glazbenice imaju repertoar autorske i folk glazbe koja se učinkovito pretapa sa granicama jazza. Nastoje istražiti i procijeniti modernije tehnike sviranja violončela te kombinirati raznolikost žanrova sa izrazito sofisticiranim vokalima gostujuće hrvatske pjevačice. Skupina redovito nastupa u Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj. 2018. godine objavljen je njihov prvi CD pod nazivom „Sonce ljubo“. 2020. plasirali su se na drugo mjesto na natjecanju Premio Alberto Cesa u organizaciji međunarodnog festivala Folkest u Spilimbergu.
 

Pročitajte više »

Koncert klasične gitare – Duo Šimatović – Utorak 10.08. – Kaštel – Pazin

U utorak, 10. kolovoza, s početkom u 21 sat, ispred pazinskog kaštela možete poslušati koncert klasične gitare. Besplatne ulaznice se mogu podignuti u Caffe baru Epulon i u Rockaštelu.

Divna i Ivan, brat i sestra, ljubav prema gitari otkrili su još kao djeca. Nedugo zatim počeli su i zajedno muzicirati što su nastavili do dana danas kao duo Šimatović. Pročitajte više »

Projekti

© Pučko otvoreno učilište Pazin 2021.

Skip to content